فروشگاه اینترنتی نفیس فایل

خرید، فروش و بازاریابی فایل های قابل دانلود. مرجع بزرگ دانلود پاورپوینت، جزوه درسی و انواع فایل های دانلودی

فروشگاه اینترنتی نفیس فایل

خرید، فروش و بازاریابی فایل های قابل دانلود. مرجع بزرگ دانلود پاورپوینت، جزوه درسی و انواع فایل های دانلودی

خرید، فروش و بازاریابی فایل های قابل دانلود. مرجع بزرگ دانلود پاورپوینت، جزوه درسی و انواع فایل های دانلودی
نفیس فایل فروشگاه ساز رایگان فایل با قابلیت فروشگاه فایل و خرید و فروش فایل و محصولات دانلودی همراه با سیستم همکاری در فروش فایل است.
شنبه, ۲۶ خرداد ۱۳۹۷، ۰۵:۰۲ ب.ظ

پاورپوینت شیعه در اسلام مرحوم علامه طباطبائی


پاورپوینت-شیعه-در-اسلام-مرحوم-علامه-طباطبائی
پاورپوینت شیعه در اسلام مرحوم علامه طباطبائی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .ppt
حجم فایل: 665
قیمت: 6000 تومان

بخشی از متن:
پاورپوینت درس تاریخ تحلیلی صدر اسلام
شیعه در اسلام اثر استاد مرحوم علامه سید محمد حسین طباطبائی
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 77

کتاب شیعه در اسلام
علامه سید محمد حسین طباطبایی
مؤسسه بوستان کتاب
چاپ هفتم 1389
شمارگان 3000 جلد
212 صفحه
نسخه های قدیمی تر این کتاب در کتاب خانه های دانشگاه فردوسی مشهد موجود است.
مشخصات آخرین چاپ


معرفی اجمالی نویسنده
حاج سید محمد حسین طباطبائی معروف به علامه طباطبائی صاحب المیزان یکی از بزرگترین فلاسفه و اساتید علما در جهان اسلام بود. این عالم ربانی و فیلسوف شرق یکی از بزرگترین و بهترین مفسرین اسلامی است. معظم له استادی جامع بود، زیرا در عین حال که به دروس حکمت و فلسفه و کلام تبحر داشت، به اصول فقهی و تفسیری، علم رجال و حدیث نیز مهارت یافت. علامه در زهد و تقوی و عشق و عرفان، تواضع و ایمان، خلوص و پاکی و صفا و دیگر سجایای اخلاقی کم نظیر بود.
علامه در سال 1321هجری قمری مصادف با 1282 شمسی در شهر تبریز متولد شد، از اوایل زندگی نزد والد معظم و اعلام مختلف آذربایجان مقدمات علوم و سطوح فقه و اصول و قسمتی از دروس حکمت را به پایان برد و در سال 1344 رهسپار نجف اشرف گردید و چند سال از کرسی درس آیت الله نائینی، شیخ محمد حسین اصفهانی (کمپانی) و سید ابو الحسن اصفهانی و دیگر اساتید به درجه اجتهاد در علوم نقلی ارتقاء یافت. علامه دروس عقلی را بیشتر از محضر علامه بادکوبه ای استفاده نمود و سالها در تحقیقات فلسفی و کلامی و ضمن تدریس علوم عقلی به مراتب استادی رسید.
علامه در سال 1354 نجف را به قصد تبریز ترک نمود و سالها در آذربایجان سرگرم تدریس و تحقیقات علمی بود. شهرت آن جناب از وقتی است که در جمله اساتید بزرگ حوزه قم قرار گرفت معظم له از سال 1365 تا پایان عمر در این مرکز علمی بیش از پیش به تألیف و تحقیقات مختلف مشغول بود و در ضمن علاقه مندان به درس حکمت سالها از کرسی درس او مستفیض و بهره مند بودند. امثال شهید مطهری، شهید بهشتی و اساتید فعلی از کرسی درس او به مقام استادی رسیدند.
علامه شخصیتی است که فلاسفه شرق و غرب از احاطه علمی او به شگفت بودند. او با براهین منطقی ضمن اقامه دلیل نارسائیهای مکتب ماتریالیسم را به جهان بشریت ثابت نمود و نوعی انقلاب علمی و فرهنگی در جهان دانش و حکمت پدید آورد. چون خود وجودی سراسر زهد و تقوی و ایمان بود، فلسفه را با عشق و عرفان به هم آمیخت و کتب علمی و مستند در مسائل مختلف و در خور فهم همگان به رشته تحریر برد. یکی از بزرگترین یادگارهای جاوید او دوره تفسیر المیزان است که مجلدات این تفسیر در جامعیت و محتوی کم نظیر بلکه بی نظیر است و درباره اهمیت و جامعیت این تفسیر علما و مفسرین بزرگ سخنها و مقالات متعدد دارند.
.
.
.
.
.
خاتمه : پیام معنوی شیعه
در خاتمه کتاب جمله «خدا را بشناسید» به عنوان پیام معنوی شیعه معرفی می شود و در مورد آن بحث می شود.
علامه انسان را دارای منطق خردی می بیند که سبب می شود با سایر موجودات متمایز گردد و اگر از آن به درستی استفاده نماید به حقیقت جهان و گذران بودن این جهان پی می برد.
”آن وقت است که انسان اصالت و استقلال را از خود و از هر چیز گرفته بصاحبش رد می کند و دل از هر جا کنده بخدای یگانه می پیوندد و در برابر عظمت و کبریای وی به چیزی جز وی سر تعظیم فرود نمی آورد.“
”آن وقت است که انسان تحت ولایت و سرپرستی پروردگار پاک قرار می گیرد.هر چه را بشناسد با خدا می شناسد و با هدایت و رهبری خدا با اخلاقی پاک و اعمالی نیک متلبس می گردد.“
”...این است آخرین درجه کمال انسانی و مقام انسان کامل...“
خلاصه کتاب – خاتمه

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی